Maak het verschil bij GO!

Vind jouw werkplek bij GO!

Werken in de kinderopvang is uitdagend, verantwoordelijk en elke dag is anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen je daarom ook aan het beste in jezelf naar boven te halen. Op die manier bieden wij met elkaar professionele en goede kinderopvang!

Buitenschoolse opvang Almere

Pedagogisch medewerker BSO Montessori Campus (15-20 uur)

Functie Ben jij geen ochtendmens? Dan is deze functie wat voor jou! Je werktijden zijn van 11:30 uur tot 18:30 uur. Jij herkent in de Montessori visie of je bent je bereid je hierin te verdiepen. Wij bieden hiervoor een trainingen aan. Je komt te werken in een leuk en…
Vestiging BSO Almere
Buitenschoolse opvang Almere

Pedagogisch medewerker BSO het Vlaggenschip (24-30 uur)

Geluk gaat voor geld Omdat we een stichting zijn, draait het niet om geld, maar om geluk. Van de kleuters tot de tieners én voor jou en je collega’s. Belangrijker dan je leeftijd, naam of wat je gelooft, is wat je belooft: kleuters en kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Het…
Vestiging BSO Almere

“Wij werken iedere dag met plezier aan de ontwikkeling van kinderen.”

“Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. Wij zetten het kind centraal en staan in goed contact met ouders. Samen maken wij de wereld een beetje groener, een beetje mooier.”

Kirsten Wagenaar
LocatiemanagerWaarom werken bij GO! Kinderopvang

Samen groeien

Duurzaam

Wij investeren in duurzame relaties. Met ouders, kinderen en scholen. Met gemeentes, sportlocaties en meer. En dragen bij aan een duurzame wereld.

Met liefde verzorgd

Kwaliteit

Uitnodigende en verzorgde locaties. Goed opgeleide en liefdevolle medewerkers. Ruim aanbod activiteiten en mogelijkheden. Veel extra diensten.

Jij hoort erbij

Inclusief

Wij houden van verschillen. Ieder kind is uniek en kan zichzelf zijn. Met eigen achtergrond, talenten en interesses. Die verschillen omarmen wij.

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde