Maak het verschil bij GO!

Vind jouw werkplek bij GO!

Werken in de kinderopvang is uitdagend, verantwoordelijk en elke dag is anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen je daarom ook aan het beste in jezelf naar boven te halen. Op die manier bieden wij met elkaar professionele en goede kinderopvang!

Pedagogisch medewerker BSO het Penseel (27 uur)

Functie Bij BSO Penseel zijn wij op zoek naar een vaste medewerker voor de 8+ groep. Werkzaamheden bestaan uit het brengen en ophalen van kinderen naar en van school. Bij de TSO, ook wel de overblijf begeleid je de kinderen tijden de lunch en activiteiten. Het Penseel is een groene…
Vestiging BSO Almere

Pedagogisch medewerker Peutergroep KDV het Paleis Flex (8-10uur)

Functie Kinderen voelen zich op hun gemak bij jou. Je bent zorgzaam, betrokken en laat kinderen ontdekken. Jij bent sociaal en een teamspeler. Je komt in een vast en stabiel team met een open mentaliteit. Kom jij ons gezellige team versterken? Locatie Je gaat aan de slag op ons kleinschalige…
Vestiging KDV Almere

“Wij werken iedere dag met plezier aan de groei van kinderen.”

“Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. Wij zetten het kind centraal en staan in goed contact met ouders. Samen maken wij de wereld een beetje groener, een beetje mooier.”

Miranda Posthouwer
Pedagogisch medewerkerWaarom werken bij GO! Kinderopvang

Samen groeien

Duurzaam

Wij investeren in duurzame relaties. Met ouders, kinderen en scholen. Met gemeentes, sportlocaties en meer. En dragen bij aan een duurzame wereld.

Met liefde verzorgd

Kwaliteit

Uitnodigende en verzorgde locaties. Goed opgeleide en liefdevolle medewerkers. Ruim aanbod activiteiten en mogelijkheden. Veel extra diensten.

Jij hoort erbij

Inclusief

Wij houden van verschillen. Ieder kind is uniek en kan zichzelf zijn. Met eigen achtergrond, talenten en interesses. Die verschillen omarmen wij.

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde