LETS GO! BSO

Bij GO! Kinderopvang werken gepassioneerde mensen die kinderen een geweldige tijd willen bezorgen. Met een diploma kun jij bijdragen aan een veilige en leuke omgeving voor onze BSO-kinderen. Neem eens een kijkje bij onze vacatures en ontdek hoe jij ons team kunt versterken.

Pedagogisch medewerker BSO het Landhuis (9,5 uur)

Ben jij op zoek naar een frisse werkplek waar elke dag anders is? Bij BSO het Landhuis bieden wij je de kans om deel uit te maken van ons leuke team en bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen in een stimulerende omgeving. GO! staat voor Groei en…
Vestiging BSO Lelystad

Pedagogisch medewerker BSO het Roversnest flex (12 – 20 uur)

Bij het Roversnest maak je deel uit van een stabiel en hecht team. Als Pedagogisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor het creĆ«ren van een stimulerende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar, waarbij hun welzijn en ontwikkeling centraal staan. Wij vinden groei en ontwikkeling voor…
Vestiging BSO Lelystad

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij GO!? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten. Solliciteer snel en maak het zelf mee!

  • Wij nemen contact met je op om een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen!

  • Hebben wij die klik en wordt het een GO? Hier komen we achter in een persoonlijke kennismaking!

  • Wij ontvangen graag alle belangrijke documenten voor jouw indiensttreding. Daarna ontvang je jouw contract, tekenen maar!

  • We kijken uit naar je komst! Laten we snel aan de slag gaan.