Werken in de kinderopvang is uitdagend, verantwoordelijk en elke dag anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen je daarom ook aan het beste in jezelf naar boven te halen. Op die manier bieden wij met elkaar professionele en goede kinderopvang!

We zijn wat groter, maar toch ook klein

We hebben locaties verspreid over Flevoland. Er zijn grotere maar ook kleine locaties, Integrale Kind Centra waar we intensief samenwerken met onderwijs of speciale vakantielocaties. Geen enkele locatie is hetzelfde. We onderscheiden ons door een sterk pedagogisch beleid en een ruim activiteitenaanbod.

Een grotere organisatie als GO! geeft je mogelijkheden om te werken met kinderen in verschillende leeftijden. Draag jij je steentje bij aan de belangrijke ontwikkelingsjaren van kinderen bij het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal, of lever je een bijdrage aan een uitdagend activiteitenprogramma bij de buitenschoolse opvang en bezorg je de kinderen een gave tijd? Of is dat voor jou nog een zoektocht? Daar begeleiden we je graag bij!

Wij doen het samen

Naast jouw collega’s op de groep, zijn er meer collega’s die je ondersteunen bij praktische zaken. Je hoeft niet alles zelf te doen. Bij facilitair of inkoop, communicatie, planning én personeelszaken staan deze collega’s voor je klaar als je advies wilt hebben. Straks ken je ze gewoon bij naam. Zeker weten!

Jóuw Groei en Ontwikkeling!

GO! staat voor Groei en Ontwikkeling. Dat willen we niet alleen voor alle kinderen die aan ons toevertrouwd worden, maar ook voor jou. Iedere dag net een stapje beter worden. Aan je eigen kennis en vaardigheden werken. Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven. Het kan allemaal.

Daarnaast vinden we leren van elkaar heel belangrijk. Wij noemen dat collegiaal leren. Welke talent zou jij willen delen met onze organisatie? Hoe kan jij óns laten Groeien en Ontwikkelen?

Naast alle opleidingen en trainingen die nodig zijn om je werk goed uit te voeren, hebben we iets nieuws ontwikkeld. In 2020 stellen wij extra geld beschikbaar voor dié medewerkers die graag in zichzelf willen investeren door het volgen van een opleiding, training of workshop.

Wij hebben locaties in de gemeente Almere, Lelystad en Zeewolde. Dat maakt werken in jouw eigen woonomgeving goed mogelijk. Als je juist wilt uitvliegen naar een nieuwe omgeving kan dat natuurlijk ook!

Wat vinden wij belangrijk

We hebben oog voor individuele behoeftes van alle kinderen, medewerkers en ouders. We stralen vertrouwen en professionaliteit uit, zodat ouders met een gerust gevoel werken of studeren. Onze ondernemende medewerkers, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten én sfeervolle vestigingen inspireren en motiveren kinderen, zodat zij met plezier naar de opvang gaan. Wij willen dat ook voor jou!

Jouw start, onze kennismaking

Kies je ervoor om bij GO! te komen werken dan delen we in een welkomstgesprek de belangrijkste zaken. We vragen je een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en we koppelen je aan het Personenregister Kinderopvang.

De start op de werkvloer is natuurlijk de belangrijkste stap. Voor alle nieuwe pedagogisch medewerkers hebben wij een speciaal buddyprogramma ontwikkeld. Voor onze nieuwe collega’s in andere functies maken we een inwerkprogramma op maat. Zo leer je GO! en onze werkwijzen goed kennen en kun je zelfverzekerd en met een goed gevoel van start.

Ons aanbod aan jou

 • Een mooi salaris vanuit de CAO Kinderopvang
 • Volop mogelijkheden om parttime of flexibel te werken
 • 210 vrije uren (bij een fulltime 36-urige werkweek) per jaar
 • Vergoeding van je reiskosten. We vergoeden jouw woon-werkverkeer met € 0,19 netto per gereden kilometer heen en terug. We vergoeden maximaal 50 kilometer enkele reis.
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering, dus een mooie korting op je zorgpremie. Plus een tegemoetkoming op je maandelijkse premie, variërend van € 8,- tot € 16,- bruto per maand
 • Een mooie pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM)
 • Personeelskorting op privé verzekeringen bij ABN-AMRO en Centraal Beheer
 • Het is mogelijk om met fiscaal voordeel een fiets via het fietsplan aan te schaffen
 • Hoge korting op diverse producten via de www.personeelsvoordeelwinkel.nl
 • We organiseren regelmatig leuke activiteiten die je met je team kunt doen of een uitje met al je collega’s
 • Een leuk, dynamisch en gezond bedrijf en een werkomgeving met sympathieke collega’s!

Lijkt dit jou wat? Kom eens langs!

Ben je benieuwd naar GO! Kinderopvang? Wil je meer weten over de vacatures of komen kennismaken?