Bij GO! krijg je de ruimte om te zijn wie je bent, want ieder kind en iedere medewerker is uniek. Samen zorgen we iedere dag voor bijzondere ervaringen, een fijne sfeer en kwalitatieve opvang.

We zijn op zoek naar een

Stagiaire Sport en bewegen niveau 3 en 4
Lelystad

Wat bieden wij jou?
Een leerzame en uitdagende stageplek op een BSO binnen GO! Kinderopvang. We bieden je de ruimte om je te ontwikkelen en krijgt daarin begeleiding van een stagebegeleider op je stageplek. Je doet ervaring op die past bij het studiejaar waarin je zit: je organiseert activiteiten voor kleine en grote groepen kinderen, stimuleert de ontwikkeling en krijgt de ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren.

Wat breng jij mee?
Je volgt de opleiding sport & bewegingsleider niveau 3 of sport & bewegingscoördinator niveau 4. Je bent enthousiast over het werken met kinderen en ouders en staat open om het vak te leren en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

Meer informatie en solliciteren

  • GO! Kinderopvang biedt stagevergoeding volgens de CAO Kinderopvang.
  • Sollicitatiegesprekken gaan digitaal via Teams.
  • Vacature sluit bij voldoende goede kandidaten.
  • Wil jij graag stagelopen bij GO! Kinderopvang? Solliciteer dan door te klikken op de button ‘solliciteren’.

Heb je vragen over stage bij GO! Kinderopvang? Neem dan contact op met Kirsten Wagenaar, Planner CP. Telefonisch bereikbaar op 06-39007565 of via e-mail via k.wagenaar@go-kinderopvang.nl.

 

Locatie: Lelystad

Contactpersoon: Ellen Reitsema 06-43056056