Ben jij enthousiast, gek op kinderen, betrouwbaar, durf je initiatief te nemen en sta je open om te leren? Lees dan verder over de stagemogelijkheden bij GO! Kinderopvang en solliciteer op de vacature.

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor de opleiding

Pedagogisch medewerker
niveau 3

Wij bieden jou een leerzame en uitdagende stageplaats binnen een organisatie die staat voor kwaliteit. We bieden je de ruimte om je te ontwikkelen als aankomend Pedagogisch medewerker en wordt daarin begeleidt door een werkbegeleider op je stageplaats. Je doet ervaring op die past bij het studiejaar waarin je zit: je ontdekt de kinderopvang, doet ervaring op in de ontwikkeling en begeleiding van kinderen, je organiseert activiteiten en leert steeds meer alle taken op te pakken die bij het werk van een Pedagogisch medewerker horen.

Wat breng jij mee?
Je volgt de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 en bent enthousiast bent over het werken met kinderen en ouders. Je staat open om het vak te leren en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

Meer informatie en solliciteren

  • GO! Kinderopvang biedt een stagevergoeding volgens de CAO Kinderopvang
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats in april
  • Wij hebben stageplaatsen in Zeewolde

Wil je graag stagelopen bij GO! Kinderopvang of heb je vragen over een stage bij GO! Kinderopvang? Neem dan contact op met Ellen Reitsema, stage- en opleidingscoördinator (werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag), email: e.reitsema@go-kinderopvang.nl, telefoonnummer 06-43056056.

Locatie: Lelystad

Periode: 2019 - 2020

Sluitingsdatum: 31-03-2019

Contactpersoon: Ellen Reitsema e.reitsema@go-kinderopvang.nl 06-43056056