Ben jij enthousiast, gek op kinderen, betrouwbaar, durf je initiatief te nemen en sta je open om te leren? Lees dan verder over de stagemogelijkheden bij GO! Kinderopvang en solliciteer op de vacature.

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor de opleiding

Sport en bewegen
niveau 3 en 4

Wij bieden jou een leerzame en uitdagende stageplaats op een BSO binnen GO! Kinderopvang. We bieden je de ruimte om je te ontwikkelen en krijgt daarin begeleiding van een werkbegeleider op je stageplaats. Je doet ervaring op die past bij het studiejaar waarin je zit: je organiseert activiteiten voor kleine en grote groepen kinderen, stimuleert de ontwikkeling en krijgt de ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren.

Wat breng jij mee?
Je volgt de opleiding Sport & bewegingscoördinator niveau 4 of Sport & bewegingsleider niveau 3. Je bent enthousiast over het werken met kinderen en ouders en staat open om het vak te leren en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen.

Meer informatie en solliciteren

  • GO! Kinderopvang biedt een stagevergoeding volgens de CAO Kinderopvang
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats in april
  • Wij hebben stageplaatsen in Lelystad en Almere

Wil jij graag stagelopen bij GO! Kinderopvang of heb je vragen over stage bij GO! Kinderopvang? Neem dan contact op met Ellen Reitsema, stage- en opleidingscoördinator (werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag), email: e.reitsema@go-kinderopvang.nl, telefoonnummer 06-43056056.

Locatie: Almere en Lelystad

Periode: 2019- 2020

Sluitingsdatum: 31-03-2019

Contactpersoon: Ellen Reitsema e.reitsema@go-kinderopvang.nl 06-43056056