GO! staat voor Groei en Ontwikkeling: natuurlijk voor kinderen, maar ook voor stagiaires en medewerkers. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf (www.s-bb.nl) en vinden het belangrijk om stagiaires goed te begeleiden in hun ontwikkeling tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker.

Ben jij enthousiast, gek op kinderen, betrouwbaar, durf je initiatief te nemen en sta je open om te leren? Hou dan deze pagina met informatie over stagemogelijkheden in de gaten!

Stage

BBL

Lijkt het je leuk om als BBL-er bij GO! te komen werken en leren? Leuk! In april organiseren wij een selectiedag voor de BBL-plekken die van start gaan in september. Wil je je hiervoor aanmelden?

Stuur je CV en motivatiebrief naar (bpv@go-kinderopvang.nl). Wij zullen je ruimschoots van te voren een uitnodiging hiervoor sturen.

Bekijk ook de vacature!

BOL

Heb je interesse in een BOL stageplaats bij GO! vanaf september 2023? Leuk! Medio april zullen wij deze vacature online zetten op deze website. Kan je niet wachten met solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief naar (bpv@go-kinderopvang.nl)

Voor dit schooljaar zijn alle BOL stageplaatsen vergeven.

Bekijk hier ook de vacature!

Snuffelstages

Op dit moment hebben wij geen ruimte voor snuffelstages. De belangrijkste reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat de kinderen steeds weer nieuwe gezichten op de groep zien. We bieden graag een rustige en veilige omgeving aan de kinderen.