Leuk dat je interesse hebt in een baan bij GO! Wij zijn in Almere, Lelystad en Zeewolde op zoek naar pedagogisch medewerkers. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Uniek aan GO!

Wij bieden kinderen extra programma’s die passen bij hun behoeften en talenten
Wij zijn een stabiele werkgever, met al 50 jaar tevreden medewerkers
Wij bieden volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij kunt groeien
Wij zijn maatschappelijk betrokken en iedereen is welkom

GO! KDV

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 tot 4 jaar bij jou in de beste handen. Ze kunnen het niet beter treffen! En dat wordt gewaardeerd met ontelbaar veel knuffels die jij ontvangt van de kinderen. Dat is gewoon jouw baan! Geweldig toch?

Samen met je collega’s geef je jonge kinderen een onvergetelijke tijd bij GO! Liedjes zingen, samen eten, buiten spelen, voorlezen, verschonen en flesjes geven…de dag vliegt voorbij. En natuurlijk bedenk je iedere dag leuke activiteiten. Heb je al een idee?

Mooi! Dan ontmoeten wij jou heel graag en kijken we naar de vacature die het beste bij jou past.

Enthousiast?

Voldoe jij aan de diploma-eisen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker? Dan gaan we graag met je in gesprek. Start hier je sollicitatie. Stuur een WhatsApp door op de button te klikken of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Is er een match? Dan plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek in!

Solliciteer via onderstaand formulier (KDV)

Naam(Vereist)