Leuk dat je interesse hebt in een baan bij GO! Wij zijn in Almere, Lelystad en Zeewolde op zoek naar pedagogisch medewerkers. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Uniek aan GO!

 Wij bieden kinderen extra programma’s die passen bij hun behoeften en talenten
Wij zijn een stabiele werkgever, met al 50 jaar tevreden medewerkers
Wij bieden volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij kunt groeien
Wij zijn maatschappelijk betrokken en iedereen is welkom

GO! Flex

De ene dag sta je op een groep met peuters en de andere dag bedenk je toffe activiteiten voor de BSO. Zo gaat het van baby’s de fles geven, tot voorleesavonturen bij dreumesen, tot een speurtocht buiten voor kinderen vanaf 8 jaar. Precies waarom je hebt gekozen voor dit vak: kinderen van 0 t/m 12 jaar een fantastische dag bezorgen!

Je werkt op verschillende locaties en leert zo veel collega’s kennen. GO! Kinderopvang ken jij straks als geen ander! En we leggen nog net niet de rode loper uit, maar weet dat de collega’s op de locaties jou met open armen ontvangen! Yes, daar is… weer. Kunnen wij jouw naam hier al invullen?

Enthousiast?

Voldoe jij aan de diploma-eisen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker? Dan gaan we graag met je in gesprek. Start hier je sollicitatie. Stuur een WhatsApp door op de button te klikken of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Is er een match? Dan plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek in!

Solliciteer via onderstaand formulier (Flex)

Naam(Vereist)