Leuk dat je interesse hebt in een baan bij GO! In Almere zijn wij op meerdere locaties op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze BSO’s. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

GO! BSO

Kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar kunnen niet wachten om na school en in vakanties mee te doen aan leuke activiteiten. Die bedenk je niet alleen, maar samen met een team van even actieve collega’s. En met de kinderen natuurlijk!

Smoothies maken? Een workshop graffiti? Op avonturentocht buiten? Een sport- en spelactiviteit? Jij draait je hand er niet voor om. En wat dacht je toffe extra dingen die wij (en dus jij!) organiseren zoals een ‘Superhelden festival’, “Winter Wonderland” of “Waterpret Festival?” En daar kun jij dus straks gewoon aan meedoen. Niet wachten dus, maar gewoon solliciteren!

In Almere hebben wij plek op de locaties; de Keyzerskroon, IKC de Aquamarijn, het Heldenrijk, Montessori Campus en de Buurvrouw. Klik hier om het volledige vacatureoverzicht te bekijken.

Dit bieden wij jou:

Een baan waar jij het verschil kunt maken

Volop mogelijkheden om parttime en/of flexibel te werken

Een fijne en gezellige werkplek met betrokken collega’s

Een mooi salaris tot € 2.913, – (bij 36 uur)

Doorgroei- en studiemogelijkheden

Dit vragen wij jou:

Je hebt een diploma waarmee je op een buitenschoolse opvang mag werken.

GO! Kinderopvang, al meer dan 50 jaar een vertrouwd begrip

Met meer dan 50 locaties verspreid over Flevoland zijn er volop mogelijkheden voor jou. Wij bieden alle opvangsoorten en hebben zowel grote als kleine locaties, met elk unieke kenmerken. Van een kleinschalige peuterspeelzaal tot een integraal kindcentrum, bij GO! kun jij ontdekken waar je kracht ligt en groei jij met ons mee.

Kwaliteit vinden wij het allerbelangrijkste. Alles wat wij verdienen investeren we in de kinderen, ouders en jou als medewerker.
We doen wat we doen vol aandacht, zorgvuldigheid en met gevoel.
Iedereen is welkom bij ons. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke talenten je hebt, wie je liefhebt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. De deur staat voor je open.

Enthousiast?

Voldoe jij aan de diploma-eisen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker? Dan gaan we graag met je in gesprek. Start hier je sollicitatie. Stuur een WhatsApp door op de button te klikken of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Is er een match? Dan plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek in!

Solliciteer via onderstaand formulier (BSO)

Naam(Vereist)