Maak het verschil bij GO!

Vind jouw werkplek bij GO!

Werken in de kinderopvang is uitdagend, verantwoordelijk en elke dag is anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen je daarom ook aan het beste in jezelf naar boven te halen. Op die manier bieden wij met elkaar professionele en goede kinderopvang!

Buitenschoolse opvang Almere

Pedagogisch medewerker BSO de Buurvrouw (14 uur)

Je leert ze zoveel meer Een knuffel. Een schaterlach. Een gek grapje. Geen dag is saai maar gevuld met liefde, ontwikkeling en onvergetelijke gebeurtenissen. Of je nou graag voorleest, spelletjes bedenkt, liedjes zingt, buiten gaat spelen of uitdagende activiteiten bedenkt en uitvoert… je doet jouw kinderen het grootste plezier. En…
Vestiging BSO Almere
Buitenschoolse opvang Lelystad

Pedagogisch medewerker BSO Schip Ahoy (12-20 uur)

Zelf ook groot worden Groeien doen we samen. Wij vinden jouw ontwikkeling erg belangrijk. Daar krijg je alle kans toe. We kijken naar wat jij wilt bereiken en welke opleiding jou daar brengt. Net zo bijzonder is het GO! Groei. Heb jij een goed creatief idee, dan krijg je geld…
Vestiging BSO Lelystad

“Wij werken iedere dag met plezier aan de groei van kinderen.”

“Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. Wij zetten het kind centraal en staan in goed contact met ouders. Samen maken wij de wereld een beetje groener, een beetje mooier.”

Michel Groos
Pedagogisch medewerkerWaarom werken bij GO! Kinderopvang

Samen groeien

Duurzaam

Wij investeren in duurzame relaties. Met ouders, kinderen en scholen. Met gemeentes, sportlocaties en meer. En dragen bij aan een duurzame wereld.

Met liefde verzorgd

Kwaliteit

Uitnodigende en verzorgde locaties. Goed opgeleide en liefdevolle medewerkers. Ruim aanbod activiteiten en mogelijkheden. Veel extra diensten.

Jij hoort erbij

Inclusief

Wij houden van verschillen. Ieder kind is uniek en kan zichzelf zijn. Met eigen achtergrond, talenten en interesses. Die verschillen omarmen wij.

Al meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang
Lelystad, Almere en Zeewolde