Werken bij GO! Kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend, verantwoordelijk en elke dag anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen je daarom ook aan het beste in jezelf naar boven te halen. Op die manier bieden wij met elkaar professionele en goede kinderopvang!

Wij zijn op zoek naar jou!

Manager Gastouderbureau

Geluk gaat voor geld Omdat we een stichting zijn, draait het niet om geld, maar om geluk. Van de allerkleinsten tot de tieners én voor jou en je collega’s. Dankzij jou…

Locatie: Lelystad

Bekijk vacature

Medewerker Personeelsadministratie

Geluk gaat voor geld Omdat we een stichting zijn, draait het niet om geld, maar om geluk. Van de allerkleinsten tot de tieners én voor jou en je collega’s. Dankzij jou staat de…

Locatie: Lelystad

Bekijk vacature

“Ik geniet ontzettend van de kinderen!”

“Bij GO! werk ik met hart en ziel aan een opvang waar kinderen zich thuis voelen. Iedere dag kijk ik uit naar hun vrolijkheid, hun streken en de dynamiek in de groep. Werken bij GO! vind ik fijn omdat er een sterk pedagogisch beleid ligt en ik handvatten krijg om hier invulling aan te geven.”

Jedida Pedagogisch medewerker

“Bij GO! kan ik mezelf blijven ontwikkelen”

“Ik vind het fijn dat je bij GO! Kinderopvang altijd suggesties kwijt kunt. Samen zoeken we naar vernieuwende ideeën om de opvang beter te maken. Ik zie aan de kinderen dat dit bijdraagt aan hún plezier en ontwikkeling.”

Lilian Pedagogisch medewerker

“GO! voelt zeker niet massaal”

“GO! Kinderopvang is een grote organisatie, toch voelt het niet massaal door de vele vestigingen, verspreid over Flevoland. De organisatie snapt wat je nodig hebt om kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Zo heeft GO! een digitaal ouderplatform en een intranet waar alles opstaat wat ik nodig heb.”

Alice Pedagogisch medewerker

“Ik word gelukkig van de enorme ontwikkeling bij de peuters”

“Ik werk op een groep met peuters waar we werken aan een betere startpositie op de basisschool. Door veel voor te lezen en met de peuters te praten, help ik ze een goede basis te leggen. Bij GO! krijg ik ruimte om eigen initiatief te nemen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.”

Floor Pedagogisch medewerker

Stage lopen bij GO! Kinderopvang

Ben jij enthousiast, gek op kinderen, betrouwbaar, durf je initiatief te nemen en sta je open om te leren? Lees dan verder over de stagemogelijkheden bij GO! Kinderopvang.